Pexip – presentasjon med Q&A September 2 2021

6
Pexip - presentasjon med Q&A September 2 2021

Vi har gleden av å ønske Pexip (Ticker: PEXIP) velkommen Torsdag 2. september 2021 kl. 11:00. CFO og Interim CEO Øystein Hem og President Global Sales Åsmund Olav Fodstad skal presentere selskapet og svare på spørsmål.
Pexip ble notert på Oslo Børs i mai 2020 og har en markedsverdi på ca 6.8 milliarder kroner med en aksjekurs på 65,25 kr per aksje. Selskapet guider på å nå en ARR (årlige inntekter) på 300 millioner amerikanske dollar i 2024. (Opprinnelig skulle dette målet nås i 2025 ved IPO). Pexip er et globalt teknologiselskap som leverer en møteplattform på video samt digital infrastruktur, og selskapet har lykkes med å vinne en rekke store kunder internasjonalt. Selskapets visjon er å gjøre virtuelle møter enda bedre enn å møte personlig, ved å gi folk mulighet til å se og engasjere seg på en bedre måte. Pexip selger gjennom et globalt nettverk av forhandlerpartnere og har en internasjonal kundebase med 56% av inntektene i EMEA, 34% i Amerika og 10% i Asia/Australia. Videokonferansemarkedet er enormt og selskapet har en ambisjon om å ta en betydelig andel av det, spesielt innen store organisasjoner i privat og offentlig sektor. Hvis du vil stille spørsmål så send de gjerne til info@xtrainvestor.com.

You may also like

12327

Page 1 of 27

6 COMMENTS

  1. Hello There. I discovered your blog the use of msn. That is an extremely neatly written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your helpful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here