Hav Group (Havyard spin-off) presentasjon 3.mars kl 1400:

  4715
  963777
  Hav Group (Havyard spin-off) presentasjon 3.mars kl 1400:
  Admission document
  Vi har gleden av å ønske HAV Group ASA velkommen onsdag 3. mars 2021 kl. 14:00. CEO Gunnar Larsen og CFO Pål Aurvåg vil presentere selskapet og svare på spørsmål som blir stilt via moderator Frederik Joys fra Fearnley.
  HAV Group er en spin-off fra Havyard som forventes tatt opp til handel på Euronext Growth 4. mars, etter å ha nylig gjort pre-IPO plassering på NOK 210 millioner på kurs 18, basert på en verdsettelse på NOK 540 millioner.
  HAV Group er en ledende leverandør av teknologi og løsninger for den maritime og marine industrien, og har som visjon å bidra til det grønne skiftet i disse industriene gjennom innovative og lønnsomme løsninger.
  HAV Group består av fire datterselskaper med et komplementært kundetilbud; HAV Design leverer sikre, energieffektive og miljøvennlige skipsdesign, HAV Hydrogen har utviklet hydrogensystem som gjør det mulig også for større skip å gå over lengre distanser med nullutslipp, Norwegian Electric Systems har smarte kontrollsystem og energidesign som gir sikre, effektive og miljøvennlige skip mens Norwegian Greentech leverer kompakte og energivennlige system for rensing av ballastvann og vann i havbruksnæringen.

  You may also like

  Page 1 of 28

  Comments are closed.