Bergen Carbon Solutions BCS presentasjon 15.april 2021

  239
  1369
  Bergen Carbon Solutions BCS presentasjon 15.april 2021
  1072 views

  Xtrainvestor/inQrate har gleden av å ønske Bergen Carbon Solutions AS velkommen torsdag 15. april 2021 kl. 11:00. CEO Jan Børge Sagmo og CFO Kåre Voldsund vil presentere selskapet og svare på spørsmål som blir stilt via moderator Frederik Joys fra Fearnley.
  Bergen Carbon Solutions har en utviklet en unik, patentert teknologi for å produsere nanofiber av karbon (CNF) fra CO2-utslipp som blir fanget. CNF er lettere enn plastik, sterkere enn stål og leder strøm bedre enn kobber, og er med det et ettertraktet produkt som benyttes i alt fra konsumentvarer som klær, sportsutstyr og biler og til industrielt bruk i bygg og energilagring, og er i sterk vekst i eksisterende og nye bruksområder. Selskapets prisvinnende teknologi bruker CO2 fanget fra eksisterende utslipp, og bruker ca. 10% av energien som konvensjonelle fremstillingsmetoder for CNF, og er derfor netto CO2-negativ.
  Bergen Carbon Solutions forventes tatt opp til handel på Euronext Growth Oslo 19. april etter å ha nylig gjort pre-IPO rettet emisjon på NOK 80 millioner på kurs 11.75, hvilket priser selskapet til NOK 380 millioner.
  Hvis du vil at Frederik skal stille spørsmål så send de gjerne til info@xtrainvestor.com

  You may also like

  Page 1 of 28

  Comments are closed.